Det sker lige nu – Uge 47

Uge 47

Så er tilpasningen af terrænet mellem område 7 og kælkebakken overstået, ligesom de sidste store træstubbe er gravet op og lagt i depot – måske skal de bruges senere. Træerne, der var plantet på ovennævnte areal, er omplantet og skiltningen tilpasset det nye område.

Det betyder så, at selve forbindelsesstien mellem Rosenhaven og område 7 skal have forlænget pergolaen med roser. Materialer hertil ankommer i løbet af ugen og er selvfølgelig den samme træsort som den gamle pergola, nemlig robiniatræ. Pergolaen skal udbygges med 8 fag.

I Havens andre anlæg er efteråret særdeles synligt med massevis af nedfaldne blade, men der er stadigvæk blomstrende vækster – nogle er først lige begyndt nu. Og så er der en del rosenbede, der skal have fornyelse – det kommer også til at ske i ugen. Roserne er leveret fra Knud Pedersens planteskole.