Det sker lige nu – Uge 49

Uge 49

Onsdag middag blev arbejdet med at forlænge rosenpergolaen afsluttet, og der er nu med den ca. 70 m lange pergola skabt samhørighed mellem det gamle parkanlæg med Rosenhaven og det nye Danmarks Vilde Planter. Dette illustreres også af, at der på skråningen mellem de to områder nu er plantet en række roser ’Kew Gardens’. Der skal i lighed med ”den gamle” pergola laves rosenbede mellem stolperne og plantes buksbom som bagkant.

Og så går vi jo ind i julemåneden, og har derfor tændt lys i juletræet ved Gartnerhuset. De store Gunnera – Mammutblad – pakkes nu ned for vinteren – nattefrosten satte sit præg på bladene.

Afhængig af vejret er det også planen, at der skal etableres 3 nye sidde/opholdspladser med kantsten i stil med Ellens væg, men ikke i helt samme størrelse.