Det sker lige nu – Uge 53

Uge 53

En rigtig glædelig nyhed er netop meddelt Bangsbo Botaniske Have, som har modtaget en fantastisk julegave fra Spar Nord Fonden i form af en kontant donation på kr. 200.000, – som bidrag til færdiggørelsen af det store projekt ”Danmarks Vilde Planter”.

Havens bestyrelsesformand Preben Reinholt udtaler:

En stor donation fra A. P. Møller Fonden i foråret 2020 blev den udløsende faktor for igangsættelsen af anlægs- og tilplantningsarbejderne i forbindelse med projektet, selvom der på daværende tidspunkt stadig manglede en del i at finansieringen af projektet var endelig sikret.

En ansøgning om støtte til projektet blev derfor sendt til Spar Nord Fonden, og behandlingen af ansøgningen har nu udmøntet sig i denne meget kærkomne julegave, som har bragt projektets nødvendige finansiering meget tæt på målet. Der er stadig plads til bidrag, men Havens forretningsudvalg og bestyrelse er sikre på at komme i mål. Vi er meget taknemmelige for Spar Nord Fondens vigtige bidrag til projektets fuldendelse.

Direktør Morten Kock fra Spar Nord i Frederikshavn tilføjer: Bangsbo Botaniske Have har gennem årene udviklet sig til noget, som vi kan være rigtig stolte af i Frederikshavn. Uanset årstiden, er det altid en fornøjelse at gå en tur i Haven. ”Danmarks Vilde Planter” er et stort og flot projekt, og det glæder mig rigtig meget, at Spar Nord Fonden har bevilget denne donation.

Projektet er allerede vidt fremskredet, hvilket man selv er meget velkommen til at overbevise sig om ved en gåtur i området, og 2021 vil bringe fortsat udvikling og tilplantning af området, til gavn og glæde for Havens mange gæster.

Billedgalleri