Det sker lige nu – Uge 37

Uge 37

Så er der endelig kommet regn til de tørstende planter, og det er næsten til at se, at det har hjulpet.

I mellemtiden har der været fag-træf i Botanisk Have, idet Poul Erik Brander, der er tidligere forskningsleder ved Danmarks Jordbrugsforskning, var på besøg for at se, hvordan hans planter trivedes. Og Poul Erik Brander var dybt imponeret over at se, hvor langt projektet med Danmarks Vilde Planter er kommet, og frem for alt hvor godt planterne fra hans egen have trives her oppe hos os.

Vennekredsen har også været særdeles aktiv – for det første med stor arbejdsindsats i Haven, men også med at vise ansigt udad til. Der var på frivillighedsdagen opsat pavilloner i gågaden, hvor Vennekredsen sammen med Haveselskabet fortalte om alle de grønne tiltag, som de to foreninger står for.

Haven viser sig også fra den flotte side – sensommervarmen og nu også regnen gør underværker, så kom bare ud og nyd det.