PRESSEMEDDELELSE

BANGSBO BOTANISKE HAVE AFLYSER BLOMSTERFESTIVAL 2021

Den fortsat herskende usikkerhed om omfang og varighed af Corona virus pandemien, samt de gældende begrænsninger om forsamlingsstørrelser, har nu gjort det nødvendigt for organisationen omkring Bangsbo Botaniske Haves Blomsterfestival at skride til aflysning af Festivalen, som traditionelt afholdes den første weekend i juni hvert år.

Af hensyn til Festivalens mange udstillere og besøgende kan vi ikke længere udskyde beslutningen om aflysning af dette års Festival, fortæller bestyrelsesformand i Botanisk Have – Preben Reinholt. Det er med tungt hjerte vi har truffet beslutningen, ikke mindst fordi det nu er andet år i træk, vi må skride til aflysning, samt at dette års festival ville være nummer 25 i rækken.

En udskydelse af Festivalen har været under overvejelse, men det vurderes af mange årsager ikke at være en mulighed, blandt andet på grund af at sæsonen for køb og salg af forårs- og sommerblomster så vil være slut. Vore mange udstillere har modtaget direkte underretning om aflysningen.

Botanisk Have ser frem til stadig at kunne afholde det årlige plantemarked den 29.08.2021, se nærmere herom under Oplevelser, Kommende arrangementer.

Blomsterfestival

Orientering om Blomsterfestival 2021

Entré 30 kr. pr. dag

børn under 14 år gratis adgang
Gratis parkering